Ekm

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretm yılının başlamasıyla okulumuzda İlöğretim Haftası ie ilgili tören düzenlenmiştir. Yaz tatilinin bitimiyle okulları özleyen öğrenciler yeniden okullara dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının bütün öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olması dileğiyle.

Haz

2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı'nı bitirdiğimiz bu günde öğrencilerimiz karne heyecanı yaşadılar. Yıl boyunca yapılan öğretim faliyetleri ve sosyal faaliyetlerde beceri ve bilgilerini ortaya koyan öğrencilerimiz için hasat günü olması sebebiyle kendilerini kutluyoruz.

Okulumuzda yıl içerisinde yapılan etkinliklere binaen;

- Teknofest'e katılan öğrencilerimize başarı belgeleri verildi.

- Düzenlenen futbol müsabakalarında başarılı olan sınıf takımlarına madalyaları verildi.

- Okulumuzu güzelleştirmek adına duvar boyama uygulamasına katılanlara madalyaları verildi.

- 5. 6. 7. ve 8. sınıftan en yüksek not ortalaması ile mezun olan öğrencilere  madalyaları verildi.

LGS sınavına girip mezun olan 8. sınıf öğrencilerimize yeni okullarında başarılar dileriz.

Bir üst sınıfa geçen öğrencilerimize güzel ve verimli bir yaz tatili diliyoruz.

Okulumuzda emek veren öğretmen ve görevli arkadaşlarımıza bu verimli eğitim - öğretim yılı için idaremiz olarak teşekkür ederiz.

Haz

6/A sınıfımız, Sınıf Öğretmeni Emine METİN öğretmenimiz tarafından düzenelenen sinema etkinliğinde buluştular. Sınıfça yapılan etkinlikte eğlenen öğrencilerimiz, film izlerken arkadaşlarıyla paylaşımda bulunmanın mutluluğunu yaşadılar....

Haz

Okul rehberlik servisimizin 7.Sınıf öğrencilerine, vizyon kazandırmak, hedef belirlemek ve motivasyonu artırmak için düzenlediği gezide Bursa'da bulunan " Tofaş Fen Lisei ve Bursa Anadolu Lisesi"ne gezi düzenledik. Her iki okulda da bize yardımcı olan okul idareleri, rehberlik servisi ve tanıtım ekibindeki öğrencilere teşekkürü borç biliyoruz. Öğrencilerimize kattıkları değer için minnettarız.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda tüm imam hatip ortaokullarında uygulananan Kazanım Değerlendirme Sınavı okulumuzda başarılı bir şekilde Uygulandı. Bu uygulamada emeği olan Öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

İl Sağlık Müdürülüğü tarafından görevlendirilen, Diyetisyen Ayşe Dilara PİROĞLU tarafından besinler ve sağlıklı beslenme hakkında öğrencilere bilgiler verildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Okul Müdürümüz Hasan AKPINAR'ın destekleriyle 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı içerisinde İngilizce öğretmeni Suna DÜĞÜNYURDU'nun kurucu olarak başlattığı 'Let'stakecare of ourvalues' eTwinning Projesi 04/10/2021 tarihinde Ulusal Destek Servisinin onayıyla başlamıştır.

Projede İspanya, İtalya, Romanya ve Türkiye'den birçok okul yer almaktadır.

Proje konusu Değerler Eğitimidir.  Ekim ayı içerisinde ilk Proje toplantısı yapılmıştır. Öğretmenlerin tanışması, görev dağılımının yapılması ve okulda yapılacak olan Logo ve Afiş çalışmalarının içeriği hakkında bilgi verilmesi başlıca gündem maddelerini oluşturmuştur.

Okulumuzda 'Let'stakecare of ourvalues projesi için gönüllü öğretmenlerimizden oluşan bir proje grubu oluşturulmuştur. Proje grubumuzda Müdür Yardımcılarımız Erkan ARAZ ve Ersin Durdu, Müzik Öğretmeni Ebru ÇAKIR, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Yeliz FİTOZ, Görsel Sanatlar Öğretmeni Adem DİŞÇİ, Türkçe Öğretmeni Büşra İŞİN ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Derya ALİOĞLU yer almaktadır.

Ara

ÖĞRETMENLERİN EBA CANLI HARİCİ DERSLERDE SİBER SALDIRILARDAN KORUNMALARI İÇİN ÖNEMLİ HATIRLATMALAR...

Ağu

EĞİTİM KURUMLARINDA HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE ENFEKSİYON ÖNLEME KILAVUZU