Etwinning

Okul Müdürümüz Hasan AKPINAR'ın destekleriyle 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı içerisinde İngilizce öğretmeni Suna DÜĞÜNYURDU'nun kurucu olarak başlattığı 'Let'stakecare of ourvalues' eTwinning Projesi 04/10/2021 tarihinde Ulusal Destek Servisinin onayıyla başlamıştır.

Projede İspanya, İtalya, Romanya ve Türkiye'den birçok okul yer almaktadır.

Proje konusu Değerler Eğitimidir.  Ekim ayı içerisinde ilk Proje toplantısı yapılmıştır. Öğretmenlerin tanışması, görev dağılımının yapılması ve okulda yapılacak olan Logo ve Afiş çalışmalarının içeriği hakkında bilgi verilmesi başlıca gündem maddelerini oluşturmuştur.

Okulumuzda 'Let'stakecare of ourvalues projesi için gönüllü öğretmenlerimizden oluşan bir proje grubu oluşturulmuştur. Proje grubumuzda Müdür Yardımcılarımız Erkan ARAZ ve Ersin Durdu, Müzik Öğretmeni Ebru ÇAKIR, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Yeliz FİTOZ, Görsel Sanatlar Öğretmeni Adem DİŞÇİ, Türkçe Öğretmeni Büşra İŞİN ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Derya ALİOĞLU yer almaktadır.

Yayın: 02.11.2021 - Güncelleme: 25.03.2024 15:03 - Görüntülenme: 244976