HEDEF LGS

Mrt

Okul tanıtımları kapsamında bugün Yalova Termal Fen Lisesi'ni ziyaret ettik. Tanıtımda bizleri bilgilendiren öğrencilere ve Okul Rehber Öğretmeni Gülhan hocamıza teşekkürü bir borç biliyoruz.

Kas

Okul rehberlik Servisimizin düzenlediği okul tanıtım günleri kapsamında, İstanbul'da bulunan; Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, Uluslararası Pendik Kız Anadolu Lisesi ve Sancaktepe Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaretleri gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin sınavdan sonra tercih edebilecekleri okulları tanıma amaçlı yapılan gezimizde amacımız, öğrencilerin ufkunu açarak, daha farklı okullar görmelerini sağlamak ve bu okulların nasıl imkanlara sahip olduğunu yerinde göstemekti. Bu verimli gezi için başta rehberlik servisimiz olmak üzere; organizasyonda katkısı bulunan idare ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca bize ev sahipliği yapan okullarımızın idareci, öğretmen ve öğrencilerine de şükranlarımızı sunarız...

Kas

May

Türkçe Zümre Öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen Yazarlarla Buluşma Etkinliğimiz devam etmektedir. Bu hafta konuğumuz Eğitimci-Yazar Cumali SEVER idi. Öğrencilerle buluşan yazar sohbet sonrasında öğrencilerin kitaplarını imzaladı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

May

Ankara' nın Elmadağ ilçesinde faaliyete açılan ve Savunma sanayiinde yeni projelerin hayata geçtiği bu dönemde önemli bir kurum olan, 81 ilden öğrencilerini bekleyen bu okulumuzun tanıtımını gerçekleştirdik. Bu sene sınava girecek olan 8. sınıf öğrencilerimize rehber öğretmenimiz Funda Can tarafından bilgi verildi.

Okul ile ilgili genel bilgiye aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Nis

Hedef LGS 2021 Projesi tanıtım faaliyetleri kapsamında 7. Sınıf öğretmen, veli ve öğrenci tanıtımlarını gerçekleştirdik. Projenin içeriğini, amacını ve geleceğe yönelik sürdürülebilirliğini anlatarak Din Öğretimi Portalı üzerinden proje sunumunu gerçekleştirdik.